marți, 18 martie 2014

FAST DESERT

Ingrediente: 
  • "Desert de ciocolata ALBONA"
  • 300 ml lapte rece intr`un recipient inalt
  • un mar curatat
  • mixer
  • o farfurie intinsa
  • bomboane de dimensiune mai mare, de care vreti
   







MOD DE PREPARARE:
  • peste laptele rece se adauca desertul de ciocolata ALBONA, se mixeaza pana compozitia se omogenizeaza, se va face precum frisca
















  • se adauga bomboanele in compozitie, lasati pana se lipeste ciocolata de bomboane apoi scoateti bomboanele cu o lingura si puneti pe o farfurie intinsa 






  • acuma taiati marul in doua apoi in felii subtiri dupa care puneti o feliuta langa fiecare "bomboana"

  • puneti pe bomboane si bombonelele roz


  •  pentru ca nu am decat o inimioara, o voi pune doar pe bomboana de ciocolata pe care o voi manca eu,   POFTA BUNA :)