Pulpe de pui la tigaie
Buna ziua, este atat de cald si gatim mai rar la cuptor. Asa ca pulpele de pui la tigaie sunt o varianta foarte formidabila. Nu e mare lucru de facut pentru a manca o masa delicioasa si satioasa.
Aceste pulpe s-au facut in aproximativ 20 minute :)
Sa incepem!
Am folosit la preparare 4 pulpe
o ceapa alba
un usturoi mediu
o lingurita de sare
ulei
daca vreti folositi si piper, eu nu sunt pentru.
Acum ca avem ingredientele ded care avem nevoie, putem trece la treaba.
Curatam si 4 cartofi mari, ii taiam bucati mai patratele si punem la fiert.
Incepem prin a pune la foc ulei, lasam sa se incinga, intr-o tigaie nu prea subtire dupa care asezam pulpele.
Am asezat o pulpe, am pus putin din sucul din tigaie si putin ardei pe langa, acum voi pune si cativa cartofi. Este o reteta atat de simpla si atat de complexa.
Peste carne punem ardei rosu feliute, ceapa taiata feli. Dupa ce intoarcem pulpele punem si usturoiul maruntele. Am pus putina apa sa nu se prinda :)
Acoperim cu un capac si lasam la foc. Le mai intoarcem daca e nevoie.
Daca doriti puneti si puntina boia. Eu nu prea m-am avantat :)
Nu o sa va para rau de aceasta minunatie, acum le voi pune pe farfurie, sincer as fi mancat direct de aici.
Am asezat o pulpe, am pus putin din sucul din tigaie si putin ardei pe langa, acum voi pune si cativa cartofi. Este o reteta atat de simpla si atat de complexa.
Peste cartofi puteti presara putin de patrunjel tocat, are efect decorativ foarte frumos. Va doresc pofta buna, :)






