joi, 17 aprilie 2014

PRAJITURA DE BUDINCA

 Astazi deschizand dulapul am vazut doua plicuri de budinca si m-am gandit sa fac o schimbare budincii, sa o transform intr-o prajitura, nu mi-a iesit chiar asa cum imi imaginam dar a fost delicioasa

Pentru inceput am facut budinca obisnuita cu lapte, apoi am turnat-o intr-un recipient de plastic clatit cu apa rece pentru a prinde forma



Acum am facut si budinca cu gust de capsuni dar de data asta am folosit Fanta de portocale in loc de lapte, s-a facut precum o gelatina doar ca mai groasa

Apoi am pus "budinca de capsuni" peste cea de ciocolata 




Acum inmoiem cativa biscuiti in suc si punem peste compozitie


Punem folie peste tot, lasam la frigider 1 ora. Cand o scoatem de la rece o rasturnam pe o farfurie intinsa si o puteti decora cum vreti, eu am decorat-o doar cu cateva frunze de ciocolata