PRAJITURA TAVALITA IN COCOS


Avem nevoie de uramtoarele :
Ingrediente si cantitati:
500 g. margarina se freaca cu 250 g. zahar;
un ou
un ou
2 linguri miere
1 pachet praf de copt
200 ml. lapte
300 g. faina
Aa arata reteta pe care o am eu si dupa care am profitat enorm in deliciurile bucataresti...
Mod de preparare:
Se unge tava si se tapeteaza cu faina; se coace compozitia (care este moale). Dupa ce s-a racit, se taie bucatele. Dupa ce se racesc se tavalesc in sosul de ciocolata.
Se unge tava si se tapeteaza cu faina; se coace compozitia (care este moale). Dupa ce s-a racit, se taie bucatele. Dupa ce se racesc se tavalesc in sosul de ciocolata.
Compozitie sos de ciocolata:
4 linguri cacao
250 g. margarina
300g. zahar
300 ml. lapte se amesteca si se fierb. Se mesteca permanent pentru a nu se prinde compoziti
250 g. margarina
300g. zahar
300 ml. lapte se amesteca si se fierb. Se mesteca permanent pentru a nu se prinde compoziti

Dupa ce se raceste, se "trec" prin acest sos (putin ingrosat) bucatile de prajitura.