luni, 6 octombrie 2014

Macaroane cu pesment

Buna, azi  va voi arata cum sa faceti macaroane cu pesmet, si sunt foarte delicioase.
Mai intai punem macaroanele cu un varf de cutit de sare la fiert dar si, pesmetul,separat, la prajit. Verificam macaroanele daca sunt fierte, iar daca da atunci oprim aragazul dupa care scurgem apa din ele si le spalam. Dupa ce am terminat aceste procese le lasam
putin la racit, intre timp incepem sa radem branza telemea pe o farfurie.
Dupa ce am gatat de ras si branza telemea, atunci vom pune macaroanele intr-un bol, de unde le vom si servi, si le vom adauga la ele 8-9 linguri de smantana, pentru a se integra mai bine celelalte compozitii de macaroane.
 Amestecam compozitia pana devine integrala, dupa care adaugam branza rasa si pesmetul si iarasi amestecam.

Cand am gatat de facut  aceasta mancare ea va arata cam asa :
Acum este gata, se serveste calda si daca va place dulcele, puteti presara o ligurita de zahar pentru un gust cu combinatii... Dar este si o mancare care nu necesita atat de mult timp pentru a fii pregatita, astfel dar, daca sunteti in graba si nu prea aveti timp, va recomand sa incercati si dumneavoastra aceasta reteta.


Pe curand!!!