marți, 8 septembrie 2015

Pane de pui 



Buna ziua dragi oameni, astazi ne vom bucura de pane de pui.
Am stat mult pe ganduri daca sa-l fac sau nu, dar totusi nu am putut rezista, este gustos, il putem manca cald cat si rece, langa piure ca cartofi sau doar cu o felie de paine. 
Il putem folosii ca "aliment" universal si se gateste foarte rapid, usor si cu placere.



Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
-feli de carne de pui
-sare, piper
-ulei
-doua oua
-faina (puteti folosi si praf de usturoi, sau alte condimente)







Piperam si saram carnea, dupa bunul fiecaruia plac, spargem ouale intr-o farfurie adanca, si punem faina intr-o farfurie intinsa.
Punem uleiul la incins, dupa care punem bucati.le de carne pe care le-am preparat in ulei, stam langa ele pana se fac, (pana devin rumene) 
Le scoateti pe o farfurie intinsa, cu un servetel de bucatarie sub, daca vreti, pentru a absorbi uleiul.
Acum puteti manca langa cartofi, langa un sos sau langa o rosie. 

Pofta buna.